Fen Fakültesi
Matematik Bölümü

çomat-etkinlik-6

Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın kişisel sponsorluğunda Bölümümüz Matematiğin Temelleri ve Matematik Lojik Anabilim Dalı Başkanlığı ve ÇOMÜ Matematik Topluluğu tarafından Nesin Matematik Köyünde düzenlenen “Matematiğin Temelleri Üzerine Sohbetler 3” adlı akademik etkinliğe katılan tüm lisans ve lisansüstü öğrenci arkadaşlara ve başta Prof. Dr. Ali Nesin olmak üzere Dr. Öğrt. Üyesi Serdar Enginoğlu, Dr. Öğrt. Üyesi Mehmet Gümüş ve Arş. Gör. Büşra Çiçekdal’a teşekkür ederiz. Adı geçen etkinlik için gerekli iş ve işlemlerinin yürütülmesinde gösterdiği hassasiyet nedeniyle Matematik Bölüm Başkanlığına ve emeği geçen tüm Fen Edebiyat Fakültesi, Çanakkale Belediyesi ve Nesin Matematik Köyü personeline ayrıca teşekkür ederiz.