1. ve 2. Sınıf Öğrenci Oryantasyonu Gerçekleştirildi.

2021-2022 Akademik Yılında Bölümümüz tarafından 1. ve 2. sınıf öğrencilere yönelik 25 Ekim 2021 Pazartesi günü Fen Edebiyat Fakültesi D204 dersliğinde, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. İsmail TARHAN, Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Can AKTAŞ, 1. Sınıfların Danışman Hocası Öğr. Gör. Saniye CAN, 2. Sınıfların Danışman Hocası Öğr. Gör. Erdoğan ÜNLÜ ve Arş. Gör. Büşra BATARAY’ın da katıldığı oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. İsmail TARHAN’ın konuşmasıyla başlayan toplantı, Öğr. Gör. Saniye Can ve Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi’nden Sebla ÜNAL ERGEN’in oryantasyon sunumlarıyla sona ermiştir.

Öğrencilerin ihtiyaç duyacakları mevzuatlar ve Fakülte, bölüm yönetimi, anabilim dalı başkanlıkları, mekanlar, derslikler, öğrenci işleri bürosu, ÇOMÜ Matematik Topluluğu ve kütüphanemiz hakkında bilgiler paylaşılmıştır.