Fen Fakültesi
Matematik Bölümü

ERASMUS GENEL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

32023-2024 akademik yılı Erasmus Öğrenci Hareketliliği başvuru takvimi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü web sitesinde yayınlanmıştır. Başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin başvuru süresince erasmus.comu.edu.tr adresindeki duyuru ve yönlendirmeleri takip etmesi gerekmektedir.

2023-2024 akademik yılı Erasmus Öğrenci Hareketliliği başvuru takvimi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü web sitesinde yayınlanmıştır. Başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin başvuru süresince erasmus.comu.edu.tr adresindeki duyuru ve yönlendirmeleri takip etmesi gerekmektedir.

31 Ocak 2023 Salı Günü Saat 14:00 da ÇOMÜ Erasmus Ofisi olarak üniversitemizde Erasmus öğrenci değişim  hareketliliğine başvurmayı düşünen tüm öğrencilerimizin katılımına açık bir bilgilendirme toplantısı düzenleneckitir.

Toplantı Microsoft Teams üzerinden yapılacaktır. Katılmak için Ekip Kodu: 4ke7q98